Trigger

Genomför smarta kundundersökningar och öka er försäljning

Bosbec automatiserar kundundersökningar för webbshoppar. Integrera med deras tjänst och skicka personliga undersökningar efter en leverans. Automatiseringen kan öka försäljningen och förbättra kundnöjdheten. Bosbec Low Code plattform gör det enkelt att skapa automatiseringar även för stora mängder kunder.

Bosbec tjänster

Intresserad att lära dig mer om hur du kan automatisera din webbshop?

Bosbec lösning

Genom att koppla din webbshop mot Bosbec så analyseras orderdata för att sedan skicka automatiska personliga mail- eller smsundersökningar till dina kunder.

Tänk om ni gjorde en kundundersökning där resultatet på individnivå direkt skapade aktiviteter för att förbättra kundnöjdhet? T.ex. om en kund svarar 3 (på en skala 1-10) så ska kunden kontaktas, erbjudande och kampanjer ska inte skickas förrän kunden kontaktats, aktiviteter ska genomföras för att få kunden nöjd. Däremot svarar kunden 9 eller 10 så vet vi att det är en nöjd kund och då kan den kunden ge recension eller vara en ambassadör för nya kunder som t.ex. skicka ett flöde där han kan tipsa en vän och få rabatt, kanske få en biobiljett eller voucher eller någon annan aktivitet som premierar en nöjd kund.

  1. Integrera din webbshop mot Bosbec
  2. Bosbecs tjänst analyserar orderdata och du bestämmer när undersökning ska skickas (t.ex. efter leverans)
  3. Regler läggs till som att endast skicka vardagar, inte skicka undersökning om de svarat på en inom visst tidsintervall, agerande som ska ske beroende på betyg o.s.v.
  4. Skapar undersökningen
  5. Bestämmer antal påminnelser och tidsintervallet mellan dem
  6. Kör igång

Det behöver inte vara dyrt eller komplicerat. Med Bosbec Low Code plattform kan du skapa mängder av detaljerade automatiseringar, till exempel för en webbshop som Shopify eller WooCommerce.

Nyckeln till framgång är en bra kundupplevelse med hjälp av personligt riktade och relevanta meddelanden vid rätt tillfällen. Det kan du sköta för hand om du har 10-15 kunder. Om du har fler: automatisera eller drunkna i administration.

Bosbec lösning